Introdans ruimt op: balletvloeren in de aanbieding

Jurriën SchobbenDanser Jurriën Schobben werkt thuis. Een balletvloer moet uitglijding voorkomen. --- © Introdans

Thuis meedansen met Introdans? Dat kan! Iedereen kan nu via het balletgezelschap een stuk professionele balletvloer aanschaffen. Dat heeft het gezelschap dinsdagmiddag bekendgemaakt.

De dansers hebben al een stuk balletvloer gekregen om thuis door te kunnen gaan met hun werk. Introdans zegt dat het belangrijk is dat dansers in deze tijd zo veel mogelijk in vorm blijven. Daarom hebben ze het stuk balletvloer meegekregen. “Ze dansen thuis, en moeten kunnen draaien en springen, zonder uit te glijden.”

Pakhuis

Vivian Sauerbreij

Ook het publiek moet in beweging blijven, vindt het gezelschap. Daarom bieden ze ook voor hen dergelijke vloerdelen aan. Het gaat om oude balletvloeren uit het pakhuis, van circa 160 bij 200 centimeter groot. Introdans houdt daar een opruiming. Vanaf donderdag 14 mei zijn ze af te halen bij deze opslagplaats aan de Vijfzinnenstraat.

Belangstellenden mogen de prijs zelf bepalen, met een minimum van 5 euro. Vanwege de corona-crisis geeft Inrodans voorlopig geen voorstellingen in zalen. Wel geeft het gezelschap vaak nog online lessen en voorstellingen.

Ben Schattenberg

Related Articles

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.