Advies: winkels weer gewoon open

Centrum Arnhem© De Moeilijke Bril / Arnhemsch Kollektiv

Winkels in het centrum kunnen weer gewoon open. Ondernemersvereniging City Centrum Arnhem (CCA) adviseert in een mail aan winkeliers om vanaf deze week de reguliere openingstijdenweer te hanteren. “Zo kunnen we het winkelend publiek zo veel mogelijk over de dag verspreiden.”

Versnippering van de openingstijden zorgt volgens de CCA voor verwarring voor bezoekers die naar de binnenstad komen. “Communiceer duidelijk wanneer je wel of niet open bent, zodat mensen niet voor niks naar de stad komen”, luidt het advies aan ondernemers. “Maak je winkel Corona-proof en geef de regels voor in je winkel duidelijk aan.”

‘Winkel doordeweeks’

De CCA roept het publiek op om zo veel mogelijk door de weeks te winkelen. “Dit voorkomt drukte in het weekend en zo kan iedereen de 1,5 meter-regels beter in acht nemen.”


Ben Schattenberg

Related Articles

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.