Zesde Aflevering: ‘Door De Ogen Van’

© De Moeilijke Bril / Arnhemsch Kollektiv

Wat doet een politicus buiten de politieke arena? Een vraag die we ons allemaal wel eens hebben gesteld. Om eens te kijken in het leven van een politicus heeft De Moeilijke Bril de vlogserie ‘Door De Ogen Van… Scott van den Broek’.

Scott gaat naar de Politieke Avond van de gemeente. Daar spreekt hij over leerlingenvervoer. Vanwege de corona-crisis is dat de eerste sinds lange tijd. Welke maatregelen zijn er in het stadhuis genomen om het besmettingsgevaar in te dammen? Ook gaat onze vlogger naar de waterscouting Miguel Pro. Hoe gaan ze daar met de crisis om?

Meer zien van De Moeilijke Bril? Check dan ons YouTube-kanaal!

Related Articles

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.